Optreden in 2013

YEAH! Mijn eerste optreden staat op de planning. Weliswaar pas in februari 2013 maar dat geeft mij mooi de tijd om alles voor te bereiden en misschien een themaliedje te schrijven, waar ik het met de organisator over had. Want mijn God, wat liep dat mens in de trein toch vervelend in mijn oor te tetteren, toen ik even wat technische zaken over het optreden besprak. Ik stond natuurlijk in het gelijk, want zij zat niet eens in de stiltecoupé. Woedend word je ervan. Maar ja, wat doe je ermee? Een liedje schrijven natuurlijk!
Tot februari 2013 in Cultura, Ede Wageningen!

Imre

2 thoughts on “Optreden in 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>