Nieuwe Video

Ga naar Blogs om de nieuwe video te bekijken!

Deze vakantie heb ik eindelijk tijd gehad mijn website te vernieuwen en met een nieuwe website mag ook een nieuwe blog niet uitblijven.

Deze vakantie was een uiterst creatieve en productieve vakantie.

Samen met mijn goede vriend Benjamin ben ik afgelopen donderdag in de pianohal geweest van Wijnen & Van Oosterom Piano’s om een eigengemaakte videoclip te schieten van het lied “Zoals Jij”. Echt een mooie locatie om daar iets te maken met film en natuurlijk muziek aangezien er wel tig piano’s staan die allemaal anders klinken.

Op de website of hieronder post ik een korte “achter de schermen”.

Nu speelt misschien de vraag waarom ik zin had in zo’n project en dat wil ik nu kort toelichten.

Tot en met de tiende kan ik mij inschrijven voor het televisieprogramma “De Beste Singer/Songwriter van Nederland” en daar wil ik aan meedoen. Doormiddel van een filmpje moet ik mij presenteren en aangezien ik niets recents had was dit het ideale moment om weer iets te doen.

Aankomende maandag 10 maart zet ik de film online en zal deze ook hier te zien zijn. Ik sta open voor reacties en ben benieuwd wat je ervan vindt.

Groeten
Imre

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>