Zoals Jij – Liveopname

Het is 10 maart 2014 en dat betekent ingeschreven om deel te nemen aan het TV-programma “De Beste Singer Songwriter Van Nederland”. Dat is de reden waarom ik afgelopen week met Benjamin een dag heb besteed aan het opnemen van “Zoals jij” in de pianohal van Wijnen en Van Oosterom Piano’s.

Er is hard gewerkt aan deze clip. Zo wil ik mijn broer Matya (bekijk zijn Soundcloudprofiel eens) nog bedanken voor zijn last-minute bijdrage.

Ik ben benieuwd wat je van de video vindt. Ik zou het leuk vinden als je daarom een reactie achterlaat.
Deel de video vooral en laat hem zoveel mogelijk aan anderen zien!

Groeten
Imre

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>