Doreen

Afgelopen weekeind heb ik in mijn homestudio “Doreen” opgenomen.
Het werd hoog tijd om met alle apparatuur die ik inmiddels bezit iets te maken en dit is het resultaat!

Ik ben erg benieuwd wat je van het liedje vindt en zou het leuk vinden als je mij dit wil laten weten. (Hier onderaan, of op mijn soundcloudprofiel!) 

Alle instrumentaria zijn “echt” voor de mensen die het willen weten. Ik heb een Cajon geleend van school en de Melodica stamt nog ten tijde van mijn stage bij Stockenhof Muziek! De gitaar komt uit Engeland, deze heb ik daar een aantal jaren geleden gekocht. Het is voor het eerst dat ik een gitaarlijn heb ingespeeld dus ik ben benieuwd wat je ervan vindt.

By the way: Als je het leuk vindt om ook iets op te nemen? Let me know!

Imre

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>