De Plaat die komt eraan!

DSC_0083

Afgelopen tijd is er veel gebeurd. Het is gelukt op Voordekunst, een fotoshoot met Marnix Vink, mijn website is vernieuwd waardoor deze nu sneller werkt!DSC_0105

Ook Facebook heb ik omgezet in een pagina die je kan “Liken”. Social media ga ik anders gebruiken om meer tijd te besteden aan de dingen die ik echt graag wil doen.

Als ik mij namelijk in de muziek wil begeven zal ik alle tijd ook daadwerkelijk in de muziek moeten steken.

In September begon het te kriebelen. Ik heb nieuw materiaal, waarom maak ik geen nieuwe Cd?
Ik begon met inventariseren wat ik er allemaal voor moest doen en ik kwam erachter dat het veel geld zou kosten om zelf een Cd te maken.

Een studio, buma/stemra, perskosten, zaalhuur voor presentatie, promotiekosten (artikelen, posters, flyers, plugging) e.d. Er komt zoveel bij kijken en zoals net genoemd heb je voor alles tijd nodig.

Nu de fondsen er zijn is er nu genoeg geld om de plaat te laten persen en een Cd-presentatie te organiseren.

Ik wil iedereen die heeft gesteund nogmaals ontzettend bedanken voor jullie support!
Nu ga ik aan het werk om jullie een mooie Cd af te leveren. Ik houd jullie op de hoogte van het opnameproces wat in maart en april zal plaatsvinden!

Met dit filmpje wil ik jullie nog even bedanken…

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>