Ramblas! Nijmeegse 4Daagsefeesten

Op maandag 20 juli treed ik tweemaal op in Ramblas tijdens de Nijmeegse 4Daagsefeesten. Ik ben zo blij dat ik een leuke plek heb gevonden waar ik muziek kan maken en heb er ontzettend veel zin in!

“Tijdens de Nijmeegse Vierdaagsefeesten transformeert de van Schaeck Matonsingel in Nijmegen tot de ‘Ramblas’. De opwindende en levendige boulevard die het Centraal Station en de binnenstad van Nijmegen met elkaar verbindt biedt live optredens, straattheater, een vette kidscorner en ‘vintage’ Rollende Keukens”. (Ramblas, 2015)

Ik wil iedereen van harte uitnodigen om te komen luisteren. Dit kan om 19.15 uur en om 23.30 uur.

Als laatste wil ik je mededelen dat ik niet alleen sta die avond! Ik krijg ‘backup’ van Eelco, Coen en Rinke. Wij gaan hard aan de slag met een setlist. Een aantal covers, oud(er) en ook nieuw materiaal.

Spread the word!

Imre Griffioen

 

www.imregriffioen.nl

www.ramblasnijmegen.nl