Over

Ik ben opgegroeid rond en in Nijmegen en van jongs af aan geïnteresseerd in muziek.

Mijn vader speelt gitaar, mijn moeder accordeon en schrijft teksten. Ook mijn twee broers en zus spelen viool en piano. Mijn jongere broer is veel bezig met elektronische muziek.

Op de Vrije School in Nijmegen kreeg ik veel te maken met kunstvormen zoals muziek en euritmie.
Toen ik zes jaar was ging ik op piano en daar is mijn passie voor muziek ontstaan.

Naast muziek ben ik ook veel bezig op het gebied van dans.
Ik begon met Zarowé, een Bulgaars folklore/theater ensemble. Daarnaast heb ik mij gestort op tap, en toen ik werd aangenomen voor de Rijn IJssel Dance opleiding in Arnhem heb ik mij verdiept in hiphop, jazz, modern en klassieke dans.

DSC_0022Gedurende die tijd startte ik een band en namen we in New Road Studios in Wijchen een album op. In februari 2010 verscheen mijn debuutalbum Contact.
Negen liedjes over verlangen en (on)uitgesproken gevoelens.
Contact is goed ontvangen, een lovende recensie van MusicFromNL, en in Uit Elkaar van Cornald Maas werd ook aandacht besteed aan de thematiek in het verhaal waar de Cd over gaat.

DE CD IS UITERAARD TE BESTELLEN OP DEZE WEBSITE VOOR € 10,- EURO (incl verzendkosten). 

Nu ben ik 25, woon in Nijmegen en studeer SPH aan de HAN. Ik werk als dansdocent voor verschillende dansscholen en werk aan mijn muzikale carrière.

Dit jaar verschijnt mijn nieuwe Cd. Via Voordekunst.nl is  €1750,- opgehaald om mijn nieuwe album te financieren. Momenteel word er hard gewerkt aan de plaat. Houd de nieuwberichten goed in de gaten!

Ik ben Imre Griffioen, treed op met gitaar, piano en zang.